Selidbe u Novom Sadu mogu biti komplikovane, jer je u pitanju grad koji iz dana u dan sve više raste, u kome nastaju nove zgrade i ulice, u koji se seli sve više ljudi.

Ukoliko ste i vi rešili da ostatak svog života provedete u Novom Sadu, a niste sigurni odakle da počnete sa organizacijom vaše selidbe, mi imamo jednu ideju – najpre pozovite naše brojeve telefona.

Na taj način ćete sebe poštedeti svih muka, a dobićete vrhunsku uslugu selidbe koju nigde drugde nećete naći. Mi znamo šta je vama potrebno i znamo kako da to ostvarimo.

Nakon kontaktiranja, prvi sledeći korak je procena selidbe. Dolazimo na vašu adresu, da potpuno besplatno procenimo koliko će vas selidba koštati i koliko dana će trajati ceo proces. Budite uvereni da naša agencija daje najbolje ponude u gradu, raspitajte se i videćete da smo najpovoljniji. Nakon procene, kreće akcija.

Mi možemo da vas spakujemo, da sve vaše predmete zaštitimo od oštećenja u transportu, da ih utovarimo u transportno sredstvo, da ih prevezemo do željenog odredišta i da ih tamo istovarimo. Ukoliko su vam potrebne i neke posebne usluge, kao što su montaža i demontaža nameštaja, ili vam možda trebaju kartonske kutije, folije za zaštitu vaših predmeta, sve što vam treba možete da nađete na jednom mestu, sve imate kod nas. Naša agencija na teritoriji Novog Sada ima najviše zadovoljnih klijenata, tako da smo postali pravi eksperti za selidbe u Novom Sadu, ali i široj okolini. Svaka nova selidba za nas je nova preporuka o dobro urađenom poslu, pa proverite sa našim klijentima zašto su zadovoljni saradnjom sa našom agencijom.

Sve informacije možete dobiti ukoliko pozovete neki od naših kontakt telefona, a naše ljubazno osoblje će imati odgovor na sva pitanja, predloge, savete, sve što je potrebno da vaša selidba prođe što efikasnije. Svaki deo Novog Sada poznajemo detaljno, tako da se snalazimo odlično u svim ulicama, kvartovima, stambenim kompleksima. Raspolažemo potrebnom opremom da vas preselimo iz zgrade bez lifta ili u zgradu koja još uvek nema dobro urađen prilaz. Nijedan izazov za nas nije nerešiv, jer se trudimo uvek da pomeramo naše granice i da sve veći broj klijenata nama pokloni svoje poverenje. Selidbe u Novom Sadu nikada ranije nisu bile toliko brze, jednostavne i opuštene, jer sada smo mi tu za vas, da vas podržimo i da vam pomognemo.

Očekujemo vas, jer verujemo da sami možete da procenite šta je dobro za vas, šta će vam olakšati život i učiniti vas srećnijima.