Agencija za selidbe Novi Sad vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini non stop. Usluge agencije za selidbe u Novom Sadu podrazumevaju sve prateće usluge koje podrazumeva selidba: besplatna procena selidbe, kombi prevoz, kamionski prevoz, pakovanje, kutije za selidbe, utovar i istovar, demontaža i montaža nameštaja, fizički radnici i transport robe na teritoriji Novog Sada i šire.

Ranije je svaka selidba podrazumevala ogroman posao i sigurno nedelje pripreme i realizacije. Danas selidbu možete da obavite za dan ili dva. Ne verujete?

Pozovite nas na bilo koji od raspoloživih kontakt telefona i uverićete se da sada može i brže i efikasnije i jednostavnije. Agencija za selidbe Novi Sad jeste vaš pravi odabir ukoliko vam je potrebna brza selidba, koja je istovremeno i veoma povoljna.

Naša agencija na domaćem tržištu ima reputaciju dobrog saradnika već godinama, tako da svi naši dosadašnji klijenti mogu da posvedoče da su sa nama imali samo pozitivna iskustva. Ukoliko i vi želite da se preselite u Novi Sad ili možda iz Novog Sada, jedini pravi izbor jeste naša agencija.

Osnovnu ponudu naše agencije čini organizacija selidbe i sve prateće usluge, ukoliko vam budu potrebne. U sklopu naše ponude, možemo da vam obezbedimo najpre besplatnu procenu selidbe, koja podrazumeva da procenjujemo obim selidbe, koliko dana će trajati, koliko će vas na kraju koštati, da li je potrebno angažovati dodatnu opremu, i slično.

Kada završimo procenu, dajemo vam preliminarnu ponudu, koja će vam, uvereni smo, odgovarati sasvim, jer dajemo najbolje cene na tržištu.

Možemo samo da vas preselimo, ako možete sami da obezbedite pomoć prilikom utovara, istovara, demontaže nameštaja, i slično.

Ukoliko vam je i to problem, ne brinite, rešavamo ga brzinom svetlosti, jer naši zaposleni su pravi stručnjaci koji u najkraćem roku mogu svaki posao umesto vas da obave.

Nemojte gubiti svoje dragoceno vreme, ni živce, a ni novac koji ste s mukom zaradili, pozovite nas da vam organizujemo selidbu kojom ćete sigurno biti zadovoljni. Svejedno nam je za koji ste se deo Novog Sada odlučili, mi ovaj grad poznajemo najbolje.

Naša agencija za selidbe Novi Sad može od danas može postati vaš najbolji prijatelj, jer verujemo da kad se jednom uverite u našu profesionalnost i efikasnost, poželećete da se selite svakog meseca.

Videćete da proces selidbe ne mora biti komplikovan, ukoliko pravi ljudi rade za vas. Zato nemojte čekati i nervirati se u startu, pozovite nas i prepustite nam sve, jer mi znamo šta je za vas najbolje.

U Novom Sadu i okolini nećete naći toliko povoljne uslove kao kod nas, jer naša agencija godinama već gradi reputaciju dobrog privrednika i iz godine u godinu povećava broj zadovoljnih klijenata, koji najbolje mogu posvedočiti o našim kvalitetima.

Selidba sa nama može biti vrlo laka, zato vas očekujemo ovih dana.