Kontaktirajte nas imamo odgovor na sva vaša pitanja vezana za selidbe u Novom Sadu

 

  • Naša agencija može da vam obezbedi svu potrebnu podršku u procesu selidbe, kako biste bez ikakvog stresa i problema mogli svoj dom da preselite bilo gde u Novom Sadu. Dugogodišnja tradicija uspešnog organizovanja selidbi na teritoriji Novog Sada i okoline preporučuje nas kao dobre poslovne partnere za sve vas kojima će biti potrebne usluge selidbe u Novi Sad ili iz Novog Sada. Svim klijentima možemo da obezbedimo kompletnu uslugu organizovanja selidbi u najkraćem mogućem roku, tako da ni vi sami nećete verovati koliko brzo ćete sve svoje stvari preseliti u novi dom.
  • Osim same selidbe, naša agencija može da vam obezbedi i sve druge prateće usluge, koje vam u ovom procesu mogu zatrebati. Nudimo vam najsavremenija transportna vozila, u kojima će sve vaše stvari biti bezbedne i sigurne, jer su opremljena prema najnovijim standardima. Možemo da vam obezbedimo osoblje koje će vam pomoći oko utovara i istovara kutija, možemo da vam pomognemo čak i da sve vaše stvari spakujete u kartonske kutije, koje će ih štititi tokom transporta. Takođe, ukoliko imate mnogo nameštaja koji je potrebno demontirati, pa nakon selidbe ponovo montirati, i tu možemo da budemo vaša desna ruka.
  • Svaki posao u vezi sa selidbom mi možemo da obavimo umesto vas, a vaš zadatak će biti da izaberete najlepši deo Novog Sada u koji želite da se preselite i da nastavite svoj život. Iza sebe imamo bezbroj uspešno odrađenih selidbi u Novom Sadu, Beogradu i širom cele Srbije, bili smo u svim manjim i većim mestima, celu državu veoma dobro poznajemo tako da nam nijedan kutak zemlje nije nepoznanica. Zadovoljstvo nam predstavljaju nebrojeni zadovoljni klijenti i korisnici usluga selidbi i prevoza. Kada selidbu prepustite nama možete biti potpuno spokojni i posvetiti se drugim stvarima jer mi za vas završavamo sve.
  • 1
  • 2
  • 3

Ukoliko imate neko pitanje vezano za selidbe u Novom Sadu, prevoz kamionom ili kombijem ili transport robe popunite kontakt formu ili nas pozovite na kontakt telefon 066/129-129. Potrudićemo se da vam odgovor damo u najkraćem mogućem roku. Agencija za selidbe Novi Sad.

Strateški partner: Selidbe Beograd iskustva

Selidbe Novi Sad kontakt

Agencija za selidbe Novi Sad locirana je u Novom Sadu u ulici Doktorke Ketrin Makfel 56. Selidbe kombijem ili kamionom kao i transport robe vršimo na teritoriji grada Novog Sada i okoline, cele Vojvodine i širom Srbije.

Adresa

Selidbe Novi Sad
Doktorke Ketrin Makfel BB
Novi Sad
Srbija

E-mail

selidbenovisad021(@)gmail.com

Telefon

069/3333-378